top of page
DSC_3516-Edit (1).jpg

POLKUNI YRITTÄJÄKSI

Polkuni yrittäjyyteen lähti palavasta halusta auttaa muita ihmisiä ja haaveesta saavuttaa suuret tavoitteeni yrittäjän uralla. Nämä kaksi yhdessä toivat minut päätökseen ryhtyä jo nuoressa iässä konsultoimaan yrittäjiä ja kehittämään omaa osaamistani palvelualalla. Auttamalla yrittäjiä olen tutustunut useiden toimialojen yrityksiin ja saanut arvokasta käytännön kokemusta yritysten toiminnasta ja niiden konsultoimisesta. Kouluttaudun jatkuvasti ja opintoni kauppakorkeakoulussa ovat vielä kesken, mutta odotan innolla tulevaisuuden mahdollisuuksia palvella asiakkaitani entistä paremmalla osaamisella ja karttuneella kokemuksella.

Yritykseni alkuvaiheessa tein liiketoimintaa opiskelujen ohella täysin ilmaiseksi, jotta sain mahdollisimman paljon asiakastapaamisia ja kokemusta kerrytettyä. Kokeilun ja kehityksen jälkeen olen luonut palveluistani entistä tehokkaampia, hyödyllisempiä ja kattavampia. Olen oppinut omista ja muiden virheistä, kouluttautunut itse, sekä opiskellut koulussa ja vapaa-ajallani, jotta voin tarjota kaikille asiakkailleni mahdollisimman hyvää palvelua ja monipuolisia ratkaisuja.

ARVOT

Yritystoiminnassani ja siviilissä minua ohjaavat arvot heijastuvat kaikessa tekemisessä. Minulle tärkeimpiä arvoja ovat asiakaskeskeisyys, ihmisten auttaminen, aito kiinnostus työtä kohtaan, rehellisyys ja aitous, sekä työn parhaan tuloksen tavoittelu.

Polkuni Yrittäjäksi: Testimonials

Asiakaskeskeisyys

Asiakaskeskeisyys näkyy palveluiden räätälöinnissä asiakkaan omiin tarpeisiin, sekä minun taipumisessa asiakkaan aikatauluihin ja mahdollisiin muutoksiin ilman peruutusmaksuja ja turhaa vääntämistä.

MISSIO & VISIO

Polkuni Yrittäjäksi: Testimonials
1.png

Yritykseni ja toimintani tarkoitus pohjautuu minun henkilökohtaisiin tavoitteisiin auttaa ihmisiä ja saavuttaa tärkeä rooli yrittämisen uralla. Näihin pohjautuen missioni on olla yrityksiä kehittävä ja kannustava yrittäjä, joka mahdollistaa yrittäjien haaveet.

Missio

2.png

Yritykseni pitkän tähtäimen suunnitelmat pohjautuvat minun henkilökohtaisiin tavoitteisiin tulla merkittäväksi toimijaksi suomessa, sekä tavoitteeseen mahdollistaa yrittäjien haaveet toimimalla missioni ja arvojeni ohjaamana. Visioni on olla Suomen vaikutusvaltaisin yritysten toiminnan konsultoija ja olla suuri tekijä tulevaisuuden yrittäjien menestyksessä.

Visio

bottom of page